Review VPN Software

CONTOH VPN SOFTWARE.

1 – Hotspot Shield
Salah satu software VPN yg terbaik dan menyediakan semua ciri-ciri yang anda perlukan. Ianya menyokong private browsing, lokasi maya (virtual location), ALL ACCESS CONTENT dan juga berkemampuan untuk digunakan pada 5 devices.

2 – KeepSolid VPN Unlimited
Sesetengah company akan memilih one-size-fits-all dalam menggunakan VPN. Tetapi VPN ini sangat berbeza kerana size plans yang digunakan bukan 1,2 atau 3 TETAPI 6 plans. Selain itu real dan virtual IP turut dipaparkan demi keselamatan anda.

3 – NordVPN
Pilihan untuk anda yang mahukan VPN with ULTRA SECURE. Software ini tidak mempunyai byk pesaing dan menyediakan 563 server di 49 buah Negara, 2048-bit encryption, strong DNS, automatic kill switch, perlindungan ip jika anda menggunakan Bitcoin, PayPal dan kad kredit.

4 – PureVPN
Software ini pula adalah yang TERBAIK jika ada mahukan MAXIMUM SPEED. Dicipta khusus untuk download, surfing dan sebagainya yang berkaitan dengan kelajuan data. Dan sangat2 bagus bagi mereka yang suka download kerana ia meningkatkan kemampuan sehingga 80 peratus kelajuan download.

5 – IPVanish
SOFTWARE TERBAIK BAGI KAKI TORRENT dan P2pP user. Software ini diakui sebagai VPN terpantas di dunia, dengan penyediaan lebih 40,000 ip yang boleh dikongsi, lebih 500 server seluruh dunia dan lebih 60 server VPN di seluruh dunia. Seperti biasa, product yang bagus maka harganya juga agak mahal.

Jadi korang yang nak menggunakan VPN dalam kerja harian, boleh lah mencuba salah satu dari VPN yang aku senaraikan. Bak kata pengguna sejati VPN. Tiada laman web yang tak boleh dibuka dengan VPN.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *