Selamat Tahun Baru 2020

Assalamualaikum pembaca setia website saya. Sebelum terlambat saya nak ucapkan Selamat Tahun Baru 2020.
Mesti korang mempunyai azam baru kan untuk tahun ni ? Kalau ada apa kata korang komen je di ruangan bawah.
Boleh la korang kongsikan dengan saya apa azam korang nanti.

Selamat Tahun Baru 2020

Azam saya untuk website ini iaitu firdausmarzuki.my, saya nak selalu update website ni. Saya nak kongsikan
banyak lagi pengalaman saya, tutorial tutorial dan pelbagai lagi. Lagi 1, saya nak kemaskini kategori kat website
ni bagi nak mudahkan setiap artikel di kategori yang betul.

Selamat Tahun Baru 2020

Last sekali, saya berharap ini adalah kali terakhir saya tukar theme kat website firdausmarzuki.my ini.
Sebab saya cepat bosan dan buntu macamner nak lawakan website ini. Pada saya, saya sukakan website ini kekal
bersih dan kemas je. Ok la itu sahaja nak kongsikan. Jangan lupa kongsikan azam korang pada tahun 2020 ini
di ruangan komen ! Bye…